Babka z kakao i skórką pomarańczową

  • Babka z kakao i skórką pomarańczową - propozycja podania.
  • Babka z kakao i skórką pomarańczową na paterze.
  • Babka z kakao i skórką pomarańczową po przekrojeniu.

Babka z kakao i skórką pomarańczową to mój sprawdzony przepis na babkę, który przygotowuję nie tylko od święta :) Ciemna, aromatyczna babka kakaowa, która jest alternatywą do drożdżowych bab :) Dla nadania ciastu dodatkowego zapachu, do babki dodałam Cukier ze skórką pomarańczową z pomarańczy z Włoch z serii Ze Świata Natury od Dr. Oetkera.  Babka z kakao jest wyjątkowo puszysta, pięknie wyrasta i bardzo zachęcająco wygląda. Serdecznie polecam!

  • Cukier ze skórką pomarańczową z pomarańczy z Włoch Dr. Oetkera.

Oceń ten przepis

Babka z kakao i skórką pomarańczową na paterze.
  • 5 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (4.4 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy