Bananowe placuszki serowe bez glutenu

  • Bananowe placuszki serowe bez glutenu z budyniem bezglutenowym Dr. Oetker.
  • Bananowe placuszki serowe bez glutenu - propozycja podania.

Bananowe placuszki serowe bez glutenu to propozycja na słodkie, ciepłe śniadanie – ale sprawdzą się także jako deser. Twaróg i banan w połączeniu z bezglutenowym budyniem o smaku śmietankowym Dr. Oetkera nadają placuszkom idealnej konsystencji. Do placuszków nie trzeba dodawać mąki – to właśnie skrobia ją zastępuje. Bezglutenowym budyń pozwala, żeby placuszkami mogły zajadać się osoby, które nie tolerują glutenu. Gotowe placuszki posypuję cukrem pudrem. Zapraszam po przepis :)

  • Budyń bezglutenowy smak śmietankowy Dr. Oetker.

Oceń ten przepis

Bananowe placuszki serowe bez glutenu - propozycja podania.
  • 4 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (5 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy