Drożdżowe ślimaczki z białym makiem i pomarańczowym lukrem

  • Drożdżowe ślimaczki z białym makiem i pomarańczowym lukrem na stole.
  • Drożdżowe ślimaczki z białym makiem i pomarańczowym lukrem w przekroju.

Drożdżowe ślimaczki z białym makiem i pomarańczowym lukrem, to idealna alternatywa dla tradycyjnych, wielkopolskich rogali świętomarcińskich (które już jutro będzie można spotkać na wszystkich poznańskich ulicach). 😊 Dziś, proponuję Wam moją wersję tego uwielbianego przez dzieci, jak i dorosłych wypieku. Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii! 😊

  • Cukier ze skórką pomarańczową Dr. Oetkera.

Oceń ten przepis

Drożdżowe ślimaczki z białym makiem i pomarańczowym lukrem na stole.
  • 2 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (5 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy