Popękane ciasteczka czekoladowe

  • Popękane czekoladowe ciasteczka na stole.
  • Popękane czekoladowe ciasteczka w cukrze pudrze.

Popękane ciasteczka czekoladowe to mój kulinarny eksperyment z okazji Nowego Roku. Muszę przyznać, że wyglądają efektownie i smakują nieziemsko. Są mocno czekoladowe, mięciutkie w środku, a chrupiące na zewnątrz. Uwielbiam w pieczeniu to, że często szybko i łatwo można przygotować prawdziwe rarytasy. ;) Koniecznie wypróbujcie przepis na te oryginalne ciasteczka i dajcie znać jak Wam się udały! :)

  • Proszek do pieczenia Dr. Oetkera.

Oceń ten przepis

Popękane czekoladowe ciasteczka w cukrze pudrze.
  • 3 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (4 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy