Kawowe ciasto Mokka

Potrzebowałam alternatywy dla kawy w kubku i nie mogła to być kawa w filiżance. Dlatego zrobiłam ciasto Mokka, które intensywnie pachnie i smakuje kawą  a dodatkowo – niebanalnie wygląda. Koniecznie wypróbuj tego przepisu!

Oceń ten przepis

  • 8 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (5 / 5)

Komentarze do Kawowe ciasto Mokka

  1. GOSIA 15/01/2017 o 14:13 #

    Brak informacji co z ponczem??????

    • Pani Tereska 16/01/2017 o 08:54 #

      Dziękuję za spostrzegawczość. Do przepisu naniosłam już poprawki. Oczywiście ponczem nasączamy biszkopt. Pozdrawiam. 🙂

  2. Kasia 16/03/2017 o 10:41 #

    Czy źelatynę mogę zastąpić śmietanfix?

    • Pani Tereska 21/03/2017 o 11:30 #

      Pani Kasiu, polecam użyć żelatyny.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy