Migdałowe brownie z truskawkami

  • Migdałowe brownie z truskawkami z dekoracją.
  • Migdałowe brownie z truskawkami po wyjęciu z blaszki.
  • Migdałowe brownie z truskawkami - widok z góry.

Migdałowe brownie z truskawkami to pyszne, czekoladowe ciasto z letnim akcentem! Kruchy spód z ciasteczek idealnie zgrywa się z gorzką i mleczną czekoladą. Mielone migdały wprowadzają do mojego brownie nowy smak, który podbija czekoladę i dodają mu słodyczy :) Truskawki nie tylko wspaniale, wakacyjnie dekorują ciasto – są także świeżym, orzeźwiającym dodatkiem! Ciasto nie jest ciężkie, jest aksamitnie czekoladowe – serdecznie zachęcam Was do wypróbowania mojego przepisu!

  • Proszek do pieczenia Dr. Oetkera użyty do wypieku.

Oceń ten przepis

Migdałowe brownie z truskawkami po wyjęciu z blaszki.
  • 3 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (5 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy