Tarta Crème Brûlée

  • Tarta Creme Brulee, inaczej nazywaną Tarta Crème Brûlée na talerzyku.
  • Tarta Creme Brulee, inaczej nazywaną Tarta Crème Brûlée na paterze.

Tarta Crème Brûlée jest bardzo eleganckim i smacznym deserem. Kruche, maślane ciasto, które zamyka delikatne i kremowe waniliowe nadzienie. Wręcz rozpływa się w ustach. Skarmelizowany cukier dodaje mu chrupkości i oczywiście słodkości :) Ja wierzch tarty Creme Brulee podpiekam palnikiem cukierniczym, ale Wy możecie z powodzeniem wsadzić na moment ciasto do piekarnika rozgrzanego na funkcję grillowania. Zapraszam na delikatne, kremowe ciasto, które skradnie Wasze serca i podniebienia! Idealne ciasto na każdą porę roku. :)

 

  • Laska wanilii Bourbon z Madagaskaru

Oceń ten przepis

Tarta Creme Brulee, inaczej nazywaną Tarta Crème Brûlée na talerzyku.
  • 4 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (4.8 / 5)

Nie ma jeszcze komentarzy.

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy