Suflet migdałowy z orzechami

  • Suflet migdałowy z orzechami w foremce.
  • Suflet migdałowy z orzechami na kratce.

Suflet  migdałowy z orzechami to lekki, puszysty deser. Suflet bywa kapryśny i zdarza mu się opadać w trakcie pieczenia, jednak bez obaw – praktyka czyni mistrza! Pamiętajcie aby podawać go bezpośrednio po wyciągnięciu z piekarnika. :) Aby podkreślić wyjątkowy smak mojego sufletu, dodałam do masy odrobinę ekstraktu migdałowego. Wyszło tak pysznie, że już po chwili nie został nawet okruszek! :)

  • Ekstrakt naturalny Migdał z Maroka Dr. Oetkera.

Oceń ten przepis

Suflet migdałowy z orzechami na kratce.
  • 3 fanów oceniało ten przepis.

  • Średnia ocena

    (5 / 5)

Komentarze do Suflet migdałowy z orzechami

  1. Basia 03/11/2017 o 11:51 #

    Uwielbiam suflety, a Twój wygląda obłędnie!
    http://kuchniamarzenn.blox.pl/html

    • Pani Tereska 06/11/2017 o 14:25 #

      Dziękuję serdecznie za miłe słowa i zapraszam do wypróbowania przepisu! 🙂 Pozdrawiam 🙂

Dodaj komentarz

Zobacz podobne przepisy